Drinken bij:


Groente

Vis

Vlees

Vogel

Kaas

Schaald.
Zoek op...
PRIJS

Proeverij

Wijn is beleving en proeven is beleven! Uiteindelijk gaat het om wat jij lekker vindt en om daarachter te komen is er maar één oplossing: wijnen proeven. Het is natuurlijk ook gewoon heel leuk om wijn te proeven en ontdekken, zeker in gezelschap van bijvoorbeeld collega’s, familie of vrienden. Omdat wij dit zo belangrijk vinden geven we regelmatig open proeverijen waar een selectie uit ons assortiment te proeven is. Kijk hier voor de aankomende proeverijen en schrijf je in!

Er zijn ook mogelijkheden voor privé-proeverijen. We proeven graag wijnen met jou of kunnen jou de tools geven om zelf een proeverij te organiseren. bij het proeven kunnen we uitleg geven over de basis (hoe moet je proeven?) of dieper op druiven, gebieden of speciale wijnfacetten ingaan.

Proeverijen voor bedrijven:

We bieden proeverijen aan voor bedrijven, van informeel proeven op de vrijmibo met besteloptie tot een geheel verzorgd bedrijfsuitje met tekst en uitleg, begeleidende hapjes en natuurlijk mooie wijnen! interesse? Neem contact met ons op via info@joostenjoost.nl en geef je wensen en ideeën, dan doen wij je een voorstel.

Thuis proeven met Joost & Joost: 

Iets te vieren, of wil je met vrienden/familie eens lekker wat wijnen proeven met uitleg? Dat kan Joost & Joost voor jou verzorgen. Deze proeverijen maken we op maat, op basis van jouw wensen. Neem hiervoor contact met ons op via info@joostenjoost.nl en we doen je een passend voorstel.

Thuis proeven:

Gewoon lekker wijn proeven met vrienden zonder je druk te maken over teveel achtergrond? Ga dan voor een thuisproefpakket van Joost & Joost wijnen. In dit proefpakket zitten 12 verschillende mooie wijnen, 2 mousserend, 5 wit en 5 rode wijnen. In het pakket zitten de beschrijvingen van de wijnen en een sheet met uitleg over hoe je moet ‘proeven als een pro’. Begin zelf met proeven, ontdek de smaken, geuren en kleuren en check daarna met de beschrijvingen of je in de goede richting zit. Een leuke manier om met elkaar wijnen te ontdekken en beter te leren proeven! Kijk hier voor het proefpakket. Als je specifieke wijnen wilt proeven kun je natuurlijk ook zelf enkele wijnen selecteren van de website en de beschrijvingen downloaden.

Evenementen / tastings
Erlebung
 • 'Tour de France' avec Joost & Joost - etappe 2

  De tweede etappe van onze Tour de Frace. We gaan naar de Provence. We beginnen met bezoek aan Céline en Bernhard. Zij hebben een wijnexport bedrijf in Frankrijk. We gaan...
  Lees meer
 • 'Tour de France' avec Joost & Joost – etappe 1

  ‘Ben je wijnimporteur? Dan zul je wel vaak mooie reisjes maken en heel veel wijn drinken….’ Deze vraag wordt ons natuurlijk vaak gesteld. Gelukkig is het ook een beetje waar!...
  Lees meer
 • (Streek)markten

  Regelmatig staan we op (streek)markten. Als online bedrijf is dit een snelle manier om weer op aarde te landen en soms letterlijk met beide voeten in de modder te staan, zoals...
  Lees meer