Over Joost & Joost
Het begon met één geïmporteerd pallet wijn. Binnen een paar dagen was het pallet verkocht. Ondertussen vormt Joost & Joost een bruisend bedrijf. Oom en neef delen hun liefde voor sfeer, lekker eten en goede wijnen. In 2013 opgericht, nu een kwaliteitsmerk.
‘Joost & Joost is laagdrempelig, een tikje eigenwijs en voor iedereen! Voor Joost & Joost is wijn een beleving, een ervaring. Een ervaring die zij graag delen’.
Joost & Joost zijn ooit begonnen uit pure interesse en liefde voor eten en drinken, in het bijzonder een goed glas wijn. Joost Mulder heeft al heel wat proefjaren op de teller met een achtergrond in de hotellerie. Joost de Ridders heeft veel ervaring in de praktijk opgedaan, werkend als kok en door heel veel te proeven!
Kwaliteit en echtheid staat centraal bij Joost & Joost. Dit is de basis voor het selecteren van wijnen en andere producten zoals olijfolie en azijn. Vanuit deze basis zijn zij in de business gerold. Het is dan ook niet toevallig dat veel van hun producenten kleine familiebedrijven zijn die vol trots aan hun product werken. Met respect voor de natuur en op zo natuurlijk mogelijke wijze. Dat proef je terug!
Proeven vinden Joost & Joost belangrijk. Zij geven natuurlijk graag advies over een wijnaankoop, maar vinden zelf proeven en ontdekken wat je lekker vindt erg belangrijk. De mannen nemen proeven dan ook heel serieus. Niet in de zin dat je de technische achtergrond van een wijn moet kunnen proeven en benoemen, simpelweg om te kunnen beoordelen of je iets lekker vindt of niet. Dit is de basis. Daarom geven zij regelmatig proeverijen waar je op informele manier verschillende wijnen kunt proeven. Gegarandeerd een leuke middag en lekker losjes, want wijn moet ook vooral leuk zijn!